MATA SHARINGAN GERAK WALLPAPERS

mata sharingan gerak

Seeprti Tsukuyomi milik Itachi, teknik genjutsu tersebut cukup kuat untuk mematahkan “keupayaan” sasaran dan turut mengakibatkan kelumpuhan kepada sasarannya. Apabila ianya digunakan bersama keupayaan lain Sharingan, ia membolehkan penggunanya meniru atau melakukan mimik setiap pergerakan yang dilakukan oleh musuh walaupun sebelum musuh melakukan pergerakkan tersebut, memperlihatkan seperti pengguna Sharingan tersebut mampu “melihat masa depan”. Kebolehan kedua Byakugan adalah keupayaannya untuk melihat secara pandang telus sesuatu objek pejal serta memberikan tahap pemfokusan yang berperingkat. Keupayaan pertama Sharingan adalah ianya dapat digunakan untuk melihat aliran chakura. Rupa Baca Sunting Sunting sumber Lihat sejarah. Pendeta Kehidupan Syurga untuk menghidupkan semua orang yang baru terbunuh dalam tempoh masa terdekat. Penggunaan Sharingan bagi mereka yang tidak memiliki pendarahan klan Uchiha adalah sangat membazir chakura.

Name: Kagazuru
Format: JPEG, PNG
License: For Personal Use Only
iPhone 5, 5S resolutions 640×1136
iPhone 6, 6S resolutions 750×1334
iPhone 7, 7 Plus, 8, 8 Plus resolutions 1080×1920
Android Mobiles HD resolutions 360×640, 540×960, 720×1280
Android Mobiles Full HD resolutions 1080×1920
Mobiles HD resolutions 480×800, 768×1280
Mobiles QHD, iPhone X resolutions 1440×2560
HD resolutions 1280×720, 1366×768, 1600×900, 1920×1080, 2560×1440, Original

Naruto oleh Masashi Kishimoto. Seseorang pengguna Sharingan mesti memiliki keupayaan atau skil untuk melakukannya. Apabila Sharingan mereka mengalami perubahan, keupayaan mereka turut meningkat seiring dengan perubahan bilangan tomoe yang dimiliki. Ia memberikan keupayaan kepada penggunanya untuk menguasai jutsu yang lebih berkuasa dan teknik-teknik larangan.

Keupayaan ini akan mewakili Itachi sebagai ganti apabila Itachi mahu menyerang dan menjadi perisai yang mampu menahan sebarang bentuk serangan dan menjadikannya pahlawan yang kebal. Sasuke turut mengalami keadaan yang sama seperti Itachi apabila dia menggunakan Amaterasu. Titik ini merupakan penghubung kepada peredaran chakura secara langsung kepada organ-organ dalam tubuh.

  WALLPAPERS LG K20 CHANGE

Wallpaper Sharingan Bergerak |

Kebolehan yang kedua adalah teknik Amaterasu yang telah diimplankan oleh Itachi sebelum kematiannya ke mata Sasuke. Yang kecil tapi lebih tinggi berkinerja. Teknik tersebut membolehkan Kakashi memindahkan sesuatu objek dari satu dimensi ke satu dimensi yang lain dengan memfokuskan matanya ke arah sasaran. Ia boleh dianggap sebagai taijutsu terhebat yang terdapat di Konohagakure. Dalam Bahagian I, Neji berupaya untuk melihat objek di dalam lingkungan 50 meter, namun Neji kemudiannya berjaya meningkatkan keupayaan tersebut sehingga ke lingkungan meter.

Senarai bab dan episod Naruto Naruto Naruto: Walaupun Sharingan menggunakan chakura penggunanya ketika dalam keadaan aktif, tahap chakura yang diperlukan ketika mengaktifkan Sharingan adalah tidak ketara serta mereka boleh sentiasa mengaktifkan mata Sharingan tersebut.

Doujutsu (Naruto)

Please give your app rating it would help me reach other users. Ia mengambil bentuk tiga bar panjang yang menjauhi anak matanya. Always update app as i fix bugs and add new features which you all request.

Setiap serangan mesti mengena kepada sasaran dengan tepat iaitu mengenai titik sistem peredaran chakura yang membawa sharingn kepada tubuh. Xharingan Byakugan ini menjadi ia suatu objek yang menjadi rebutan oleh banyak perkampungan ninja. Dalam pertarungan Neji menentang KidomaruNeji telah menggunakan Rajah Lapan Triagram Telapak ke atas Kidomaru yang mana hanya terdapat di dalam siri animasi. Kebolehan ini memberikan sumbangan yang besar kepada Raiga yang bertarung hebat sebagai salah seorang Tujuh Pemedang Kabus.

Apakah Anda mencari desain mata tertentu dari karakter anime? Kuasa ini dilihat mampu menguasai seseorang seperti ,ata berlaku kepada Kakashi. Ke semua teknik ini memerlukan penggunaan chakura yang banyak dan bukan hanya membebankan penglihatan Itachi, malah memberikan kesakitan yang banyak kepada tubuhnya.

Pengguna Sharingan sharinga lebih tinggi keupayaannya mampu menggunakan teknik hipnosis ini dengan lebih berkesan dengan memerangkap musuh dengan suatu bentuk ilusi. This app is a symbol of good karma it will bring hope in difficult time and you can seek your dream like a true ninja.

  SAFIYE SOYMAN ISTANBUL OLMAZ OLSUN FREE DOWNLOAD

Menurut rakan Nagato iaitu Konan shraingan, pengguna Rinnegan merupakan “Haluan Kesakitan Ketujuh” yang berada di antara “ambang kematian dan kehidupan” yang membolehkannya menggunakan teknik Haluan Luar: Pemilik Sharingan dapat memastikan sama ada seseorang itu di bawah pengaruh Genjutsu atau tidak kerana mereka dapat melihat pergerakkan chakura yang kucar-kacir dalam tubuh seseorang.

Wallpaper Sharingan Bergerak

Ranmaru memiliki Doujutsu Kekkei Genkai yang menghampiri ciri-ciri Byakugan. Itachi dan Kakashi memiliki bentuk yang roda kipas, Madara dan Izuna memiliki bentuk lebih terperinci kepada Sharingan biasa, manakal Sasuke pula memiliki bentuk seperti bintang.

Sesetengah pengguna Byakugan yang berkemahiran seperti Neji, yang nyata-nyata sharingna dilihat, mampu menggunakan teknik Taijutsu Lembut ke tahap yang lebih tinggi. Ranmaru juga mampu melihat sumber nyawa seseorang, membolehkan dia memastikan Raiga yang abru tewas dalam sharlngan masih bernyawa dan membolehkan dia memindahkan sedikit nyawanya kepada Raiga.

Itu hanya memukau orang di sekitar Anda.

Doujutsu (Naruto) – Wikipedia Bahasa Melayu, ensiklopedia bebas

Hex Grid Livewallpaper Pro. Madara yang menyamar sebagai Tobitelah menunjukkan penggunaan satu jutsu yang tidak lagi diberikan nama yang membolehkannya bergerak dari satu dimensi ke satu dimensi yang lain dengan mudah dan cepat mengikut kehendaknya. Diambil daripada ” https:

Start the discussion

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *